Optimizarea seo sau Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) reprezintă o componentă esențială a succesului online pentru afacerile din România. Cu ajutorul serviciilor noastre de SEO, vă putem ajuta să vă maximizați vizibilitatea și să vă atingeți obiectivele în mediul digital.

 

optimizare seo

Preț optimizare seo

Pentru a vă oferi cele mai eficiente servicii SEO, personalizăm fiecare pachet pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice. Prețurile noastre variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv:

 • Nisa dvs. de afaceri: Dacă activați într-o nișă mai competitivă, optimizarea va necesita un efort mai susținut, dar va aduce rezultate semnificative.
 • Dimensiunea și complexitatea site-ului: Site-urile mai mari sau mai complexe pot necesita mai mult timp și resurse pentru a fi optimize.
 • Gama de servicii incluse: Oferim o gamă variată de servicii SEO, de la analize inițiale și cercetare de piață până la crearea de conținut de calitate și marketing de conținut.

Pretul pentru un Pachet de bază SEO începe  de la 500 de lei pe lună și include optimizare pentru cuvinte cheie, analiză a concurenței și rapoarte periodice.

Beneficiile Serviciilor Noastre:

 • Creșterea Traficului Organic: Cu serviciile noastre de SEO, site-ul dvs. va apărea în primele rezultate ale căutărilor, aducând un flux constant de vizitatori interesați.
 • Creșterea Vizibilității: Un site web bine optimizat devine mai vizibil pentru persoanele care caută produsele sau serviciile dvs.
 • Rată Mai Mare de Conversie: Site-ul dvs. va deveni mai ușor de utilizat și mai atractiv pentru vizitatori, crescând șansele de a-i transforma în clienți fideli.

Creșterea Vânzărilor: Îmbunătățind traficul organic și ratele de conversie, serviciile noastre de SEO vor avea un impact pozitiv asupra veniturilor dvs.

Strategie SEO :Construim o strategie SEO adaptată nevoilor site-ului și clienților tăi, care să ducă la îndeplinirea tuturor obiectivelor tale de business.

Keyword Research

 • Identificarea cuvintelor cheie short tai si long tail
 • optimizarea meta tagurile
 • Crearea de continut nou cu ele

Structura Site-ului – Cu cât structura internă a site-ului tău este mai logică și echilibrată, cu atât experiența utilizatorilor va fi mai plăcută. O agenție SEO îți va construi o structură optimă bazată pe strategie si research, la care se adaugă activități de proiectare și organizare cât mai precise.

Technical SEO – Fiecare site are probleme unice care îngreunează accesul la conținut pentru motoarele de căutare și utilizatori, iar noi suntem aici să le rezolvăm. Eliberăm calea, astfel încât motoarele de căutare să îți poată descoperi și indexa conținutul.

Analiză Competiție – Te ajutăm să-ți identifici concurenții, evaluăm dificultatea cuvintelor cheie, căutăm noi oportunitați de cuvinte cheie, analizăm optimizarea în pagină și conținutul din site, explorăm profilul de linkuri al concurenței, examinăm structura site-ului și UX și multe altele.

Link Building – Cu cât vei avea mai multe backlinkuri, cu atât vei crește în clasamentul Google și vei avea mai mult trafic organic pe site. Paginile de top au tendința de a primi backlinkuri noi dofollow într-un ritm de +5% – 14,5% pe lună. Articolele mai lungi primesc cu aproximativ 77% mai multe backlinkuri decât articolele scurte. Cele mai bune rezultate ale căutarii Google au de 3,8 ori mai multe backlinkuri decât rezultatele inferioare.

Managementul Reputației – Avem grijă ca imaginea brandului tău să devină cunoscută, să transmită corect valorile companiei și să conteze pentru clienții tăi.

Content Marketing – Creăm o strategie care să abordeze interesele, curiozitățile și dorințele clienților tăi și care să vizeze cuvinte cheie și subiecte pe care aceștia le caută. Apoi redactăm conținutul informațional pentru blogul tău. Îți vom oferi un cadru pentru a-ți promova brandul pe mai multe canale.

 • 47% dintre cumpăratori văd între 3 și 5 piese de conținut înainte de a interacționa cu un reprezentant de vânzări.
 • Numărul specialiștilor care folosesc content marketing a crescut cu 12%.

Viteza de Încărcare a Site-ului – Optimizarea SEO te ajută să îmbunătățești viteza de încărcare a site-ului. Bounce rate-ul crește cu 9% dacă site-ul tău durează 2 secunde pentru a se încărca și cu 38% dacă durează 5 secunde. Mai mult decât atât, ratele de conversie scad cu aproximativ 4,42% pentru fiecare secundă suplimentară necesară pentru a se încărca site-ul.

Erorile 404 pot avea un impact negativ asupra SEO al site-ului dvs., deoarece pot reduce traficul, relevanța și rata de respingere. Pentru a remedia erorile 404, este important să le identificați și să le remediați cât mai curând posibil. Există o serie de moduri de a face acest lucru, inclusiv utilizarea unui instrument de scanare a site-ului, verificarea manuală a paginilor site-ului dvs. și redirecționarea paginilor care returnează erori 404 către pagini relevante.

 
magnifiercross